Szabályzat / Szerzői jogok

Szerzői jogok

A Nagyerdei Almanach ‘Számaink’ menüjében, az online ISSN 2062-3305 szám alatt megjelenő tanulmányok, cikkek, fordítások mint hivatalos publikációk, szerzői jogvédelem alatt állnak. Tartalmuk másolása, kereskedelmi forgalomba való hozása tilos, a tartalom részleges felhasználása csak a szerző neve és a forrás szabályos feltüntetése esetében, a szerzői jog nemzetközi normáinak betartása mellett lehetséges. A weboldal tartalmának szolgáltatásszerű tovább-felhasználása csak a Nagyerdei Almanach előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Elbírálás

A szerkesztőbizottság a publikálásra felajánlott írásokat elbíráltatja. Az elbírálás anonim.

Másodközlés

A Nagyerdei Almanach online folyóiratában megjelent tanulmányok másodközléséhez nem szükséges a szerkesztőség engedélye, de az első megjelenés feltüntetése kötelező.

Linkek

Az Almanach oldalán mások által üzemeltetett külső honlapokra mutató hivatkozások is előfordulhatnak, ezek tartalmáért az Almanach felelősséget nem vállal.

Kommentek, hozzászólások

A Nagyerdei Almanach felületén a megjelenő tartalom részleges interaktív kezelésére van lehetőség: a hozzászólásokat, kommenteket folyamatosan moderáljuk. A másokat esetleg sértő megjegyzések törlésének jogát fenntartjuk, azok tartalmától elhatárolódunk.